• Netflix va superar la barrera dels 100 milions de subscriptors
  • Citi ha augmentat un 11% el seu preu objectiu fins als 180 dòlars
reed hastings

Netflix es dispara en borsa gairebé un 9% fins als 176 dòlars. Aquesta pujada fa que la seva capitalització borsària se situï als 76.520 milions de dòlars, per sobre de Time Warner, que cau lleugerament un 0,12% i registra una capitalització borsària de 76.400 milions de dòlars. Cal destacar que la companyia ha tocat els 177 dòlars per acció, màxims històrics intradia.

  • 561,23$
  • -0,63%

A més, Citi ha millorat un 11,3% el preu objectiu de Netflix fins als 180 dòlars per acció des dels 160 dòlars anteriors. Aquesta millora l'ha realitzat després de la presentació d'uns bons resultats del segon trimestre, amb els quals va superar totes les perspectives dels analistes. L'entitat reitera la seva opció de 'mantenir' l'acció.

Els títols de Netflix van tancar aquest dilluns amb una pujada del 0,36% fins als 161,7 euros (per sobre de l'anterior preu objectiu de Citi). No obstant això, després de la presentació de resultats, la companyia d’streaming va pujar més d'un 10% al mercat 'after hours' i en les operacions prèvies a l'obertura d'aquest dimarts també es dispara més d'un 10%.

Citi es mostra positiu en les perspectives a llarg termini de Netflix i en el creixement del seu negoci. A més, creuen que el preu de les accions tenen una major rendibilitat. També apunten que Netflix ha de seguir millorant les seves perspectives en mercats internacionals "on l’execució no està provada".

Segons explica Citi, les accions podrien superar el preu objectiu si el creixement dels subscriptors interns continua creixent i superant les seves estimacions. També apunten que el millorarà si és capaç d'obtenir més palanquejament a les negociacions de contingut permetent menors costos de contingut i marge d’expansió.

Els analistes de Citi assenyalen que si l'empresa incrementa els seus preus sense veure una caiguda dels seus subscriptors també podria veure millorar aquest preu objectiu. El mercat internacional és un altre dels reptes que posa Citi perquè Netflix arribi a aquests 180 dòlars.

D'altra banda, els riscos que poden ocasionar que les accions tinguin un rendiment inferior al preu objectiu inclouen la creixent competència de Netflix. A més, un altre dels riscos per a la seva trajectòria és que l'augment dels clients sigui a través d'ofertes exclusives que atreguin els subscriptors, però no es mantinguin en el temps.

Netflix va polvoritzar totes les previsions que havien fet els analistes sobre els seus resultats del segon trimestre de l'any. La companyia audiovisual nord-americana ha aconseguit uns ingressos de 2.790 milions de dòlars, mentre que el consens del mercat esperava unes xifres properes als 2.770 milions de dòlars. El creixement dels usuaris va ser de 5,2 milions, 4,1 milions internacionals i 1,1 ciutadans nord-americans, enfront dels 3,2 milions esperats per les estimacions dels analistes recollides per FactSet.

Noticias relacionadas

contador