• La companyia nord-americana reitera la seva recomanació de 'comprar'
  • Inditex guanya 654 milions durant el primer trimestre de 2017
amancio-ortega-inditex1-300x214

Els analistes de Citi han millorat el preu objectiu d'Inditex fins als 41,5 euros des dels anteriors 38. La companyia tèxtil cotitza aquest dimecres amb caigudes del 0,9% fins als 35,5 euros. La millora en el preu objectiu suposa un potencial del 13,5% des del tancament de dimarts als 35,86 euros.

  • 45,34€
  • 1,43%

En el cas d'Inditex, Citi aconsella 'comprar'. En la seva opinió, el grup tèxtil és el millor posicionat per aprofitar el creixement de les vendes en línia. Citi assenyala que el flux de caixa d'Inditex seguirà recolzat per un model de negoci superior enfront dels seus competidors.

La companyia tèxtil ha presentat aquest dimecres els seus resultats del primer trimestre. Inditex ha guanyat 654 milions d'euros durant aquest període un 18% més. Els analistes de Citi apunten que, tot i ser uns comptes "decents", el consens del mercat podria retallar lleugerament la valoració del valor per reflectir que les vendes de la companyia es van alentir lleugerament durant l'inici del segon trimestre.

Igual que amb tots els minoristes, l'acompliment d'Inditex està vinculat als patrons de consum, "que pot ser volàtil", apunta com a risc Citi. A més, afegeix que un altre dels riscos és que el llançament de nous formats de botigues pot resultar menys reeixit. Finalment, assenyala que l'expansió de la cartera de botigues en diversos països pot ser més exigent que en el creixement local.

Aquest dimecres, els analistes del banc d'inversió francès Bryan Garnier també han mantingut la seva recomanació de compra sobre Inditex i valoren el seu preu objectiu en 38 euros per acció. L'estimació de l'entitat atorgaria un potencial en borsa del 7,5%

Noticias relacionadas

contador