• Mantenen la seva recomanació de compra sobre la multinacional espanyola controlada per Amancio Ortega
ep pablo isla inditex
EUROPA PRESS

Els analistes del banc d'inversió francès Bryan Garnier mantenen la seva recomanació de compra sobre Inditex i valoren el seu preu objectiu en 38 euros per acció. La companyia tèxtil, que aquest dimecres cau un 1,59 %, fins als 35,29 euros. L'estimació de l'entitat atorgaria un potencial en borsa del 7,5%

  • 42,88€
  • 0,28%

La multinacional espanyola controlada per Amancio Ortega i presidit per Pablo Isla ha aconseguit un resultat net de 654 milions d'euros durant el període comprès entre l'1 de febrer i el 30 d'abril de 2017, fet que suposa un increment del 18% enfront del primer trimestre del 2016. Aquest augment en el benefici net s'ha situat en línia amb el que esperaven els analistes de Bryan Garnier i el defineixen com "bastant sòlid".

Les vendes es van situar en 5.569.000 d'euros, un 14% superiors a les del primer trimestre del 2016. Les vendes a tipus de canvi constants van augmentar un 12,5%. El resultat d'explotació (EBIT) va arribar 834 milions d'euros, un increment del 18% enfront del primer trimestre de 2016.

Una de les claus que destaca el banc d'inversió francès dels resultats d'Inditex són els seus inventaris. "Mentre que els inventaris són una major font de preocupació per a H&M (un augment del 28% durant el primer trimestre de 2017), Inditex manté nivells d'inventari saludable, que només han augmentat el 8% (reportat) durant l'últim trimestre", apunta al seu informe. Una dada que demostra "l'estratègia reeixida de la cadena de subministrament del grup (és a dir, les capacitats de predicció de la demanda, la ràpida rotació en les botigues", destaquen.

Noticias relacionadas

contador