ep el presidente de repsol antonio brufau durante una intervencion anterior
David Zorrakino - Europa Press - Archivo
15,01€
  • -0,04€
  • -0,23%

Els experts de Citi han elevat el preu objectiu de Repsol fins als 9,5 euros des dels 8,4 euros i han reiterat el consell de 'comprar' després de conèixer el contingut del seu pla estratègic 2021-2025. Per la seva banda, Berenberg millora el preu fins a 9 euros des dels 8 euros i reitera "mantenir-lo'.

Segons expliquen en un recent informe, el pla estratègic de Repsol eleva les seves xifres en dues àrees: expectatives d'un major creixement en Retail Marketing i una reducció de costos més agressiva en el negoci principal d'Upstream.

Així, eleven les seves previsions de BPA per al període 2022-2025 en una mitjana de 8%. A més, assenyalen que hi ha dos aspectes de l'estratègia que haurien d'atraure els inversors en energia.

Un és que la companyia s'ha posicionat en l'extrem conservador de les seves parelles. L'altre, que l'estratègia New Energy "sembla reflexiva i planificada". "En molts aspectes, la companyia està seguint el gir que diverses europees han fet aquest any: administrar el negoci heretat per diners en efectiu i buscar diligentment el creixement de New Energy", detalla Citi.

Conclouen afegint que "podria dir-se que Repsol ho està fent amb una mica menys de dependència del macro i una mica més d'enfocament en la construcció de competències bàsiques".

Noticias relacionadas

contador