ep el consejero delegado de cellnex telecom tobias martinez en el xviii foro de dialogo
FOMENT DEL TREBALL (YOUTUBE)

Citi reafirma aquest dimarts la seva visió favorable de Cellnex després que la companyia publiqués els seus resultats dels nou primers mesos i del tercer trimestre l'11 de novembre passat i que hagi fet un gir en la seva estratègia d'adquisicions a curt termini, per centrar els seus esforços en la reducció del deute brut i la consolidació del perímetre actual.

  • 31,84€
  • 2,48%

"Cellnex ha pres la decisió correcta", assenyalen aquests analistes en referència al canvi estratègic de la companyia, centrant-se ara en el creixement orgànic. Citi reitera el seu consell de comprar Cellnex, amb un preu objectiu de 43 euros, un 30% per sobre dels 33 euros als quals cotitza actualment.

En opinió d'aquests experts, la decisió de Cellnex s'acabarà reflectint en l'evolució de les seves accions.

"Reiterem la nostra qualificació de compra i el nostre preu objectiu de 43 euros", indiquen.

El resultat net de Cellnex durant els primers nou mesos de l'any va ser negatiu en -255 milions d'euros, per l'efecte de les amortitzacions més grans (+52% enfront dels nou mesos del 2021) i costos financers (+28% enfront d'aquest) període de l'any passat) associats a la consolidació de les adquisicions i integracions al grup i la consegüent ampliació del perímetre. Això compara amb les pèrdues de 145 milions del mateix període de fa un any.

Els ingressos van pujar fins als 2.572 milions d'euros (+46%) i l'EBITDA ajustat va créixer fins als 1.937 milions (+45%) recollint l'efecte de la consolidació de les adquisicions d'actius dutes a terme el 2021. El flux de caixa lliure i recurrent palanquejat va assolir els 967 milions (+46%).

Tobias Martinez, conseller delegat de Cellnex, va destacar l'11 de novembre passat el “sòlid tercer trimestre impulsat pel creixement orgànic. Gràcies a la nostra capacitat d'integrar i consolidar amb èxit les adquisicions dels darrers mesos i anys, seguim registrant increments de doble dígit en ingressos, EBITDA i flux de caixa recurrent. Això ens permet confirmar la perspectiva per a aquest exercici. Vull subratllar també que, alhora que reiterem la nostra perspectiva per al 2025, estem reforçant el nostre focus en el balanç, i com a prova ens comprometem a obtenir la qualificació BBB-, així com el grau d'inversió per part d'S&P”.

Noticias relacionadas

contador