ep archivo   el presidente de telefonica jose maria alvarez pallete debate sobre transicion digital
Gustavo Valiente - Europa Press - Archivo

El banc nord-americà Citigroup ha elevat el preu de Telefónica fins a 3,95 euros per acció des dels anteriors 3,70 euros, però aquesta nova valoració no atorga potencial alcista a la borsa a l'operadora de telecomunicacions, que cotitza a nivells de 4 euros per títol.

  • 4,01€
  • 1,21%

La valoració de Citi contrasta amb la publicada aquesta mateixa setmana per Bank of America. L'entitat va elevar el preu objectiu per a Telefónica fins als 5,8 euros, enfront dels 5,2 euros anteriors, xira que suposa un potencial de revaloració del 46% respecte al preu actual.

Telefónica es considera una de les empreses de telecomunicacions europees més exposades a la inflació pel seu negoci sud-americà, però els analistes de l'entitat valoren positivament l'estalvi que suposarà el pla de sortides voluntàries a Espanya.

De cara a una pujada més gran de preu objectiu, Bank of America apunta precisament a una millora dels beneficis a Espanya, així com a aconseguir més sinergies derivades de les seves operacions de fibra a Alemanya i Brasil; o a una millora macroeconòmica als mercats llatinoamericans.

Noticias relacionadas

contador