ep consejero delegadoacs marcelino fernandez verdes 20180525112502
ACS

Cimic s'ha adjudicat la construcció d'un tram d'autopista de peatge elevada a les Filipines per un import de 140 milions de dòlars australians (uns 88 milions d'euros), segons ha comunicat la filial australiana d'ACS.

ACS

  • 37,98€
  • 0,42%

La companyia del grup que presideix Florentino Pérez reforça amb aquest projecte el seu negoci en aquest país i a la zona d'Àsia-Pacífic, segon mercat de la companyia per ingressos després d'Amèrica del Nord.

El contracte consisteix en la construcció d'un tram d'autopista de peatge elevada de 2,6 quilòmetres de longitud, que suposa una extensió de l'Autopista Nord Luzón (NLEX), una via que connecta Manila amb les províncies de la regió central de Luzón.

Cimic ha explicat en un comunicat que està molt satisfeta d'haver aconseguit nous treballs en una infraestructura en la construcció de la qual ha participat des que va començar a executar-se a finals de la dècada dels noranta. El nou projecte ha d'estar llest a finals de 2019.

La filial australiana d'ACS aconsegueix aquest contracte mentre a l'actualitat executa les obres de la un tram de 28 quilòmetres de longitud de la Cavite Laguna Expressway.

Noticias relacionadas

contador