cimic melbourne
Cimic

El Govern de l'Estat de Victòria ha comunicat la pròrroga del contracte amb el consorci Metro Trains Melbourne (MTM) per explotar els serveis ferroviaris metropolitans de passatgers de Melbourne durant 18 mesos més. La decisió permet continuar un servei que gestiona la companyia des de l'any 2009.

ACS

  • 39,22€
  • -1,06%

UGL forma part del consorci MTM que opera 239 trens de sis vagons al llarg de 998 quilòmetres de via, transportant 541.000 clients cada dia de la setmana.

El president executiu del grup Cimic, Juan Santamaría, ha declarat que Metro Trains Melbourne proporciona un component essencial del servei de transport públic integrat de Melbourne. Estem orgullosos de ser un soci de confiança del govern de l'Estat en el subministrament d'aquesta xarxa segura i fiable".

Per part seva, Doug Moss, director gerent d'UGL, ha dit que "MTM proporciona un servei essencial per als residents i visitants de Melbourne, amb el ferm objectiu d'oferir una experiència excepcional als passatgers. Ens complau ampliar la nostra relació amb el govern de Victòria a través del consorci MTM i esperem que MTM segueixi collint èxits”.

Noticias relacionadas

contador