ep proyectoconstruccionmetromelbournecimic
CIMIC (ACS)

ACS

37,82€
  • 0,12€
  • 0,32%

CIMIC s'ha adjudicat un nou contracte d'obres en el projecte d'ampliació del metro de Sydney, a Austràlia, per un import de 1.376 milions de dòlars australians (uns 870 milions d'euros), segons ha informat la companyia filial d'ACS.

La companyia del grup que presideix Florentino Pérez reforça amb aquest contracte la seva cartera d'obres a la zona d'Àsia i el Pacífic, el segon mercat per ingressos d'ACS per darrere d'Amèrica del Nord.

El contracte consisteix en emprendre un conjunt d'actuacions per al qual està considerat el major projecte de construcció d'infraestructures de transport actualment en marxa a Austràlia.

CIMIC, a través de les seves filials CPB Contractors i UGL, s'encarregarà de construir dos nous túnels de quinze quilòmetres de longitud cada un, set estacions subterrànies i, a més, construir i emprendre diferents instal·lacions com túnels de ventilació i sistemes elèctrics i mecànics, entre d’altres.

La filial australiana d'ACS començarà a escometre aquests treballs aquest mateix any amb la finalitat que estiguin acabats per a l'exercici 2024.

CIMIC suma aquest contracte a altres que ja s'executa dins d'aquest projecte, i també al de carreteres WestConnex. Al tancament del passat mes de setembre, el grup ACS tenia una cartera de projectes pendents d'emprendre en aquest mercat per valor de 22.203 milions, el 31% de la seva cartera total.

Noticias relacionadas

contador