ep cie automotive dispara un 18 su beneficio anual al ganar 2875 millones
CIE AUTOMOTIVE - Archivo

Cie Automotive va guanyar 72,8 milions durant el primer trimestre, en línia amb els 72,6 milions de benefici del mateix període de 2019.

  • 27,40€
  • 0,92%

La companyia ha informat que ha aconseguit una facturació de 822 milions d'euros, un 1,2% més que en el mateix període de 2019. "En un mercat d'automoció directament impactat per la crisi sanitària en el qual les produccions de vehicles han caigut un -25% en aquest primer trimestre, CIE ha crescut 26 punts per sobre del mercat", ha assenyalat en una nota.

L'EBITDA fins a març ha caigut fins als 140,3 milions des dels 151 milions, mentre que l'EBIT va descendir fins als 104,3 milions des dels 112,9 milions.

Cie ha subratllat la sostenibilitat d'uns alts marges operatius, amb l'EBITDA superant el 17% de marge sobre vendes.

Segons Jesús María Herrera, conseller delegat del grup, “els nostres clients estan reprenent activitat i entenem que el pitjor de la situació ja ha passat. La visibilitat actual és molt limitada, per la qual cosa no estem en disposició de formular una previsió per a 2020, però confiem en una evolució raonable durant el segon semestre que ens permeti acabar l'any amb resultat positiu i amb generació de caixa operativa, objectiu últim i fonamental de tot el nostre model de gestió”.

Cie Automotive ha celebrat avui la Junta General d'Accionistes al seu domicili social de Bilbao, per via telemàtica donades les restriccions a la mobilitat existents.

contador