ep recurso cie automotive
CIE AUTOMOTIVE

CIE Automotive rebota (+2,66%) aquest dilluns. La fabricant de parts automobilístiques obre així la setmana durant la qual publica els resultats del seu tercer trimestre.

  • 25,45€
  • 0,00%

Amb tot, CIE Automotive no està tenint unes bones setmanes al parquet. Des de finals del passat mes de setembre, la companyia acumula una caiguda del 22% en borsa, de manera que un rebot com el d'avui és "el mínim que se’n pot esperar", en paraules de l'analista de Bolsamanía, J.M. Rodríguez.

La fabricant retrà comptes davant el mercat aquest mateix dimecres

CIE espera publicar els resultats del seu tercer trimestre del 2018 aquest dimecres.

Divendres passat, CIE, que va debutar a l'IBEX 35 el passat 18 de juny i des de llavors cedia més d'un 27% en borsa, va perdre el suport de la companyia d'anàlisi canadenc, Kepler, que va retallar un 20% la seva valoració de la companyia (fins als 20 euros per acció, és a dir, un potencial baixista de l’11,2% respecte als nivells de cotització de la companyia divendres passat).

Precisament, un dels grans maldecaps de CIE que han entelat la seva actuació al principal selectiu espanyol és la guerra comercial entre la Xina i els EUA, que ha posat sobre la taula una sèrie d'aranzels sobre materials com l'acer i l'alumini o la importació dels vehicles, als quals és especialment sensible la fabricant.

Noticias relacionadas

contador