ep haya real estate 20190523123042
HAYA REAL ESTATE - Archivo

Haya Real Estate, gestora d'actius immobiliaris de Cerberus, acaba de posar sobre la taula un ERO (Expedient de Regulació d'Ocupació). La companyia assegura estar treballant en la "reorganització de la seva estructura laboral amb l'objectiu de crear una organització més àgil, eficient i centrada en les necessitats dels seus clients".

La presentació d'un Expedient de Regulació d'Ocupació respon, segons el que estableix la normativa laboral, "a causes organitzatives, econòmiques, productives o tècniques", apunta la gestora.

La companyia iniciarà converses formals amb els representants dels treballadors durant els pròxims dies "amb l'objectiu d'aconseguir la millor solució per a totes les parts".

Cal recordar que Haya Real Estate va anunciar el nomenament de Carlos Abad com a nou president en substitució de Juan Hoyos a principis de gener.

La gestora va perdre 20,2 milions durant els nou primers mesos de 2019 i va multiplicar per set els seus números vermells registrats durant el mateix període d'un any abans, el 2018. A principis de 2020, Sareb li va renovar la gestió de part de la seva cartera d'actius lloguer, un total de 3.300 immobles dels quals un 54% són habitatges i la resta són garatges, locals i trasters.

contador