cellnex stand mwc

Cellnex Telecom participarà al Mobile World Congress 2023, l'esdeveniment de referència per al sector de les telecomunicacions, que tindrà lloc a Barcelona entre els dies 27 de febrer i 2 de març, segons ha informat aquest dimarts la companyia en un comunicat.

  • 31,40€
  • 0,03%

Cellnex presentarà, en un estand de més de 180 m2 (4C50) ubicat al pavelló 4 de Fira Gran Via de l'Hospitalet, totes les solucions de connectivitat que ofereix als seus clients per al desenvolupament, desplegament, operació i manteniment d'aquelles infraestructures i actius adjacents a les torres que siguin mutualitzables sobre la base d'un model de neutral host, que afavoreix la reducció de costos, la millora de l'eficiència i l'impuls de la sostenibilitat.

Com a operador integral d'infraestructures, la companyia desenvolupa, desplega i opera tota la cadena de valor de les infraestructures de connectivitat adjacents a les torres i alhora necessàries per al desplegament de noves tecnologies com el 5G.

Entre aquests actius adjacents destaquen la fibra a la torre (FTTT) per ampliar la capacitat de transmissió de dades o els data centers i l'edge computing (computació a l'extrem de la xarxa), clau per assegurar les baixes latències (temps de resposta) necessàries per a aplicacions i processos crítics. A més d'ampliar la gestió de la infraestructura passiva, en el cas de les torres, amb l'equipament actiu de transmissió de veu i dades (RAN Sharing).

Per explicar aquest model, Cellnex atendrà a l'estand els visitants i els presentarà mitjançant una visualització hologràfica de grans dimensions una torre en format 3D per explicar el model d'infraestructura neutra i compartida, així com el concepte 'Augmented Towerco', que s'estén a la compartició de l'equipament actiu (RAN sharing) i als actius adjacents a la torre.

També a l'estand, la companyia mostrarà, mitjançant una pantalla interactiva de més de 5 metres, exemples concrets del desplegament d'aquest tipus d'infraestructures i actius adjacents als països europeus on opera.

Noticias relacionadas

contador