• Cellnex ha marcat un màxim històric intradia als 19,46 euros i DIA, un màxim anual als 5,724
  • Les companyies estan entre les que reben el major nombre de recomanacions de compra per part dels analistes de FacSet
inversores-contentos2

Cellnex Telecom i DIA són els dos valors que estan liderant els avenços de l'IBEX 35 d'aquest dimecres amb pujades al voltant del 2%. Això els ha permès tocar màxims. En el cas de Cellnex, la companyia ha marcat un nou màxim històric intradia als 19,46 euros. D'altra banda, la cadena de supermercats ha aconseguit un màxim anual als 5,744 euros.

  • 31,39€
  • 0,74%

Dia

  • 0,01€
  • 1,57%

Les dues companyies es troben entre les que reben el major nombre de recomanacions de compra segons els analistes recollits per FacSet. DIA compta amb un 61% dels analistes que recomanen comprar enfront del 14% que aconsella vendre. Finalment, el 25% recomana mantenir.

DIA és una de les companyies que compta amb el major nombre de posicions curtes a la capital, concretament els baixistes hi tenen un 23,89%. Això demostra que hi ha una guerra oberta entre analistes i baixistes en aquest valor. Mentre els analistes continuen amb les seves recomanacions de compra, "els curts” segueixen augmentant la presència en el capital de DIA.

La propera setmana, la cadena de supermercats ha organitzat un dia de l'inversor per explicar la situació del capital social i la presència dels baixistes.

D'altra banda, un 71% dels analistes recomana comprar Cellnex enfront del 10% que aconsella vendre. Un 19% dels analistes de FacSet recomana mantenir. La companyia no està "molt perseguida" pels baixistes, ja que compta amb un 7,46% de 'curts' en el seu capital. Al contrari del que passa en DIA, la presència d'aquests inversors en Cellnex s'està reduint, ja que van arribar a superar el 9%.

El 31 de maig d'aquest any, Cellnex es va disparar en la borsa després de rebre mostres d'interès per part de diversos grups americans. A més, es rumorejava que la companyia podia ser objecte d'una OPA. Com potencials compradors apareixien American Tower i Crown Castle, dos grups americans. En aquest moment, Cellnex va negar que hi hagués hagut acostament de cap d'aquestes empreses.

Noticias relacionadas

contador