• American Tower i Crown Castle apareixen com potencials compradors
ep seu cellnex

Cellnex, filial d'Abertis especialitzada en infraestructures de telefònica i telecomunicacions, es dispara a l'IBEX (+ 4%) davant la informació publicada per Expansión segons la qual s'haurien rebut mostres d'interès per la companyia.

  • 32,82€
  • 2,88%

American Tower i Crown Castle, dos grups americans, apareixen com potencials compradors. Assenyala el diari que des de Cellnex han negat que hi hagi hagut cap acostament d'aquestes empreses, que podrien estar plantejant una compra a través d'una OPA.

El diari econòmic cita fonts financeres i afegeix que aquests moviments al voltant de Cellnex tenen lloc en un moment complicat per a Abertis, ja que el grup italià Atlantia ha anunciat la seva intenció de llançar una oferta d'adquisició sobre l'empresa a 16,5 euros per acció. Altantia va anunciar l'OPA el 15 de maig i té un mes natural per presentar el full davant la Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV), cosa que encara no ha fet. Les dubtes planen al voltant de l'oferta del grup, que es considera insuficient i que, a més, s'ha topat amb certa reticència del Govern, ja que el futur d'Hispasat, filial de satèl·lits d'Abertis i considera estratègica per part del Govern, està en joc.

Abertis és el principal accionista de Cellnex, amb una participació del 34%. El segueix Criteria, el hòlding empresarial del grup La Caixa que al seu torn és primer accionista d'Abertis, en té un altre 5%. La resta del capital està repartit entre diferents fons, com BlackRock o Fidelity, i entitats com Goldman Sachs.

Noticias relacionadas

contador