• Els bons tindran un import nominal de 100.000 euros i s'emetran al 100% del seu import nominal
cellnex logo

Cellnex durà a terme una emissió de bons sènior, no garantits i convertibles i/o bescanviables per accions ordinàries de la companyia, a exclusió del dret de subscripció, per un import de 500 milions d'euros.

  • 31,28€
  • -0,35%

L'emissió, els fons obtinguts de la qual seran emprats per a finalitats generals corporatives, tindrà com a destinataris inversors professionals exclusivament, segons ha informat aquest dilluns la companyia a la Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV).

Els bons seran convertibles en accions de nova emissió o bescanviables per accions ja existents de Cellnex

Cellnex ha explicat que aprofita les favorables condicions de mercat per emetre el seu primer bo convertible, i diversificarà així les seves fonts de finançament.

Els bons seran convertibles en accions de nova emissió o bescanviables per accions ja existents de Cellnex a un preu de conversió que inicialment se situarà en un prima del 70% sobre el preu mitjà ponderat en funció del volum de contractació de les accions de Cellnex durant el període comprès entre l'obertura de mercat en el dia d'avui i la fixació de les condicions finals de l'emissió, que tindrà lloc aquest dilluns.

Els bons, que tindran un import nominal de 100.000 euros i s'emetran al 100% del seu import nominal, reportaran un interès fix anual, pagader anualment per períodes vençuts el 16 de gener de cada any, sent la primera data de pagament d'interessos el 16 de gener del 2019.

El tipus d'interès serà fixat un cop hagi conclòs el procés de prospecció accelerada de la demanda i s'estima que se situarà entre l'1,25% i el 2% nominal anual.

Cellnex ha nomenat un sindicat de 'bookrunners', liderat per Morgan Stanley & Co.International, BNP Paribas i Goldman Sachs International, per dur a terme un procés de prospecció accelerada de la demanda amb l'objecte d'obtenir manifestacions d'interès d'inversors qualificats internacionals per a la subscripció dels bons.

Noticias relacionadas

contador