segula

Cellnex ha anunciat aquest dimecres la signatura d'un acord de col·laboració amb la divisió d'automoció de Segula Technologies, grup d'enginyeria especialitzat en solucions de serveis integrals per als principals sectors industrials a tot el món.

  • 32,82€
  • 2,88%

L'acord, formalitzat mitjançant Edzcom –filial del grup especialitzada en xarxes privades per a la indústria– permetrà a Cellnex expandir la seva activitat en aquest àmbit al sector de l'automoció amb una proposta de valor específica de xarxa privada 5G adaptada a les necessitats del sector.

En el marc de l'acord, Cellnex desplegarà una xarxa privada 5G al circuit i centre de proves alemany de Segula ubicat a Rodgau-Dudenhofen. "Aprofitant les capacitats de la xarxa, podem oferir una connectivitat segura i d'alt rendiment als nostres clients, fabricants d'automòbils i proveïdors de primer nivell", destaca Didier Pagnoux, Vicepresident, Electronics and Digital de Segula Technologies.

"El desplegament de la xarxa privada 5G de Cellnex al centre de proves de Rodgau-Dudenhofen és l'opció ideal, ja que ens ofereix l'oportunitat de desenvolupar la conducció autònoma i la funcionalitat V2X (connectivitat vehicle – infraestructura) en un entorn real, segur i fiable. Afegir capacitats de connectivitat de cara al futur és essencial en una indústria que s'està digitalitzant del tot", afegeix Holger Jené, CEO de Segula Technologies a Alemanya.

Noticias relacionadas

contador