ep sede de catalana occidente
CATALANA OCCIDENTE - Archivo

El Grup Catalana Occident ha posat en funcionament un dispositiu especial per a les persones afectades per la crescuda del riu Ebre. Amb l'objectiu d'intensificar l'atenció i el servei als damnificats de Navarra i Aragó, la companyia ha posat a disposició dels seus clients diversos telèfons de contacte per a totes les companyies del grup, incloent-hi Assegurances Catalana Occident, Plus Ultra Assegurances, Assegurances Bilbao i NorteHispana Seguros.

  • 35,75€
  • 0,42%

Així, els clients d'Assegurances Catalana Occident poden trucar al 932 220 212; els de Plus Ultra Assegurances, al 917 838 383; els assegurats d'Assegurances Bilbao poden trucar al 946 421 241. Finalment, els clients de NorteHispana Seguros tenen a la seva disposició el número 935 126 111.

Així mateix, l'asseguradora ha recordat que tots els assegurats es poden posar en contacte amb el seu agent o corredor per a qualsevol consulta corresponent a aquest o altres esdeveniments meteorològics, a través del Consorci de Compensació d'Assegurança (CCS), entitat que dona cobertura a alguns riscos extraordinaris derivats dels fenòmens de la naturalesa o climatològics com el que s'ha produït a Navarra i Aragó.

El CCS és un organisme públic que es finança gràcies a una petita quantitat que s'inclou al preu de qualsevol assegurança i que s'aporta a un fons de garantia destinat a cobrir els riscos extraordinaris entre tots els assegurats d'Espanya. Els afectats per aquests fenòmens poden cursar la seva declaració a través de la pàgina web del Consorci: www.consorseguros.es o trucant a aquesta entitat: 900 222 665.

contador