ep edificio de catalana occidente en mendez alvaro
COLONIAL

El Grup Catalana Occident (GCO) ha tancat amb la immobiliària Colonial la compravenda i el lliurament d'un edifici de nova construcció a Madrid, que acollirà les oficines del grup a la capital. Ubicat al carrer de Méndez Álvaro, l'edifici ha rebut la certificació LEED Platinum, el nivell més alt de reconeixement atorgat per l'U.S. Green Building Council (USGBC) als edificis que compleixen els estàndards de sostenibilitat i eficiència energètica.

  • 36,35€
  • 0,14%
  • 5,80€
  • 0,09%

Les noves oficines de GCO estan compostes per dos cossos arquitectònics que sumen un total de 18 plantes d'alçada, 20.275m2 construïts sobre rasant, i tenen una capacitat màxima de prop de 1.100 persones.

El primer cos està format per una planta baixa i les tres primeres plantes, on s'ubicaran els serveis que es prestaran tant als treballadors com als usuaris de l'edifici. Aquesta zona comptarà amb una oficina d'atenció per a clients i equips comercials, així com amb una cafeteria, un restaurant, una zona de benestar i un gimnàs.

El segon cos, format per les 15 plantes següents, està íntegrament destinat a ubicar les oficines del grup, que disposaran de diferents espais que els treballadors podran utilitzar segons les seves necessitats.

Finalment, l'edifici comptarà amb quatre plantes a nivell de soterrani on se situaran més de 200 places d'aparcament de vehicles i, a l'exterior, places per a bicicletes i patinets sota cobert.

“Amb el lliurament i la venda del nou edifici de GCO a Madrid completem un macroprojecte, que també integra el Campus Madnum, de gran èxit per a Colonial”, explica el conseller delegat de Colonial, Pere Viñolas.

Les noves oficines de GCO a Madrid, desenvolupades per Colonial, han obtingut la certificació internacional LEED Platinum, que avalua el disseny, la construcció i el funcionament operatiu dels edificis sostenibles.

Hugo Serra, conseller delegat de GCO ha assenyalat que, “unificar tots els treballadors del Grup a Madrid en un sol edifici ens permetrà implantar un nou entorn de treball flexible i eficient”.

Compten amb tecnològica dedicada a l'eficiència energètica i domòtica, plaques fotovoltaiques destinades a l'autoconsum amb una potència de 32Kwp i un sistema de producció d'aigua calenta sanitària (ACS) mitjançant captadors solars que permet abastir tot l'edifici d'aigua calenta.

Noticias relacionadas

contador