• ITV finalitza així la recerca d'un successor per Adam Crozier
Carolyn McCall easyJet

La cadena britànica ITV ha anunciat aquest dilluns que Carolyn McCall es convertirà en la seva nova directora executiva. McCall, que ha ocupat el càrrec de directora executiva d'easyJet durant set anys, assumirà el seu nou paper a la major cadena de radiodifusió comercial del Regne Unit el proper 8 de gener de 2018. ITV finalitza així la recerca d'un successor per Adam Crozier.

  • 5,38£
  • 0,98%

Peter Bazalgette, president d'ITV, va declarar que "dins d'un grup molt impressionant de candidats d'alt calibre, Carolyn va destacar per la seva trajectòria als mitjans de comunicació, la seva experiència en operacions internacionals, la seva clara visió estratègica i un sòlid historial de lliurament de valor als accionistes", informa Reuters.

Carolyn McCall cobrarà 900.000 lliures a l'any al capdavant d'ITV més d'un bo de fins al 180% del salari. La seva remuneració serà, en general, la mateixa que la de Crozier.

Carolyn McCall ha estat directora executiva d'easyJet durant set anys. Igual que altres aerolínies europees, l'aerolínia britànica s'enfronta a importants desafiaments provocats pel vot de la Gran Bretanya a favor d'abandonar la Unió Europea (UE), l'efecte dels atacs terroristes a Europa i un excés de capacitat que està baixant les tarifes.

La passada setmana Easy Jet va anunciar que està creant una nova aerolínia amb seu a Viena per poder continuar amb les seves operacions després del Brexit.

McCall es farà càrrec d'ITV en un moment difícil amb el mercat de la publicitat de televisió del Regne Unit camí de marcar el seu pitjor any des del crash de 2009.

Noticias relacionadas

contador