carlos slim ap

El milionari inversor mexicà Carlos Slim presentarà el proper 31 de juliol a Madrid la nova estratègia del grup FCC, companyia de construcció i serveis que controla des de 2015, segons ha avançat la companyia.

FCC

  • 12,72€
  • 0,16%

Serà la primera ocasió en què el magnat mexicà realitzi una presentació pública relacionada amb aquesta empresa, tres anys després de desembarcar en el seu capital i 'rescatar-la' haver cobert gran part de les ampliacions de capital per un total de 1.700 milions d'euros realitzades per l'empresa.

Durant la presentació, Slim abordarà "l'actual situació d’FCC i la seva visió estratègica de futur" i ho farà acompanyat per l'actual equip directiu de la companyia, que lidera la seva presidenta no executiva, Esther Alcocer Koplowitz i el nou conseller delegat, Pablo Colio.

Aquest 'investor day' tindrà lloc quan el grup de construcció també participat per Esther Koplowitz culmina el pla de sanejament i reestructuració que va posar en marxa quan va desembarcar a la companyia.

L'última baula per superar aquest pla passa per recuperar el pagament de dividend, que està suspès des de 2013 i que encara es descarta per a aquest any, segons va indicar el primer executiu de la companyia durant la junta general del grup celebrada aquesta passada setmana.

Noticias relacionadas

contador