ep archivo   el magnate elon musk
JAMES DUNCAN DAVIDSON - Archivo

Elon Musk planeja acomiadar la meitat de la plantilla de Twitter, uns 3.700 treballadors, després de tancar la compra de la xarxa social per 44.000 milions de dòlars, segons ha publicat Bloomberg, citant fonts properes a l'assumpte.

Els acomiadaments es poden anunciar aquest mateix divendres. A més, Musk planeja revertir la política actual de teletreball implantada a Twitter després de la pandèmia, ja que considera que no és adequada per aconseguir els seus objectius.

La reducció de plantilla se suma a altres mesures que està anunciant Musk als últims dies per augmentar la rendibilitat de Twitter, com la seva intenció de cobrar 8 dòlars al mes pel sistema de verificat a tothom que vulgui comptar amb el conegut 'tic' blau al perfil.

“L'actual sistema de senyors i pagesos de Twitter per saber qui té o no té una marca blava és una merda. Poder per al poble! Blau per 8 dòlars al mes”, va proclamar Musk al seu perfil de Twitter.

Musk havia acomiadat els principals executius de Twitter després d'aconseguir el control de l'empresa. El conseller delegat, Parag Agrawal, el director financer, Ned Segal, i la cap de política legal, confiança i seguretat, Vijaya Gadde, han estat acomiadats.

Noticias relacionadas

contador