• El preu fix garantit del compromís de compra de drets assumit per Ferrovial és de 0,404 euros bruts per dret
  • El nombre de drets d'assignació gratuïta necessaris per rebre una acció nova és de 45
Ferrovial

Ferrovial ha comunicat a la Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV) la informació relativa al programa de retribució flexible 'Ferrovial Dividend Flexible'. El Consell d'Administració de la constructora ha acordat ratificar l'aprovació d'un segon augment de capital alliberat per fer front al pagament als accionistes.

  • 28,92€
  • 0,28%

Ferrovial ha explicat que el programa 'Ferrovial Dividend Flexible' té com a objectiu oferir de nou a tots els seus accionistes l'opció, a la seva lliure elecció, de rebre accions alliberades de nova emissió, "sense alterar per això la política de la societat de retribuir en efectiu als seus accionistes, ja que aquests poden optar, alternativament, per rebre un import en efectiu mitjançant la transmissió a la societat (de no fer-ho al mercat) dels drets d'assignació gratuïta que rebin per les accions que posseeixin".

Amb tot, el Consell d'Administració ha acordat dur a terme un augment de capital social alliberat amb càrrec a reserves per un import màxim de 310.800.000 per retribuir l'accionista. Com informa a la CNMV, el nombre de drets d'assignació gratuïta necessaris per rebre una acció nova és de 45. El preu fix garantit del compromís de compra de drets assumit per Ferrovial és de 0,404 euros bruts per dret.

El calendari previst per al programa de 'Ferrovial Dividend Flexible' és el següent:

27 d'octubre de 2017. Publicació de l'anunci de l'augment de capital al BORME. Últim dia quan es negocien les accions de Ferrovial amb dret a participar en el programa 'Ferrovial Dividend Flexible' (last trading date).

30 d'octubre de 2017. Començament del període de negociació de drets d'assignació gratuïta i del termini per sol·licitar a Ferrovial la compra d'aquests drets. L'acció de Ferrovial cotitza "ex-cupó" (ex date).

31 d'octubre de 2017. Data en què Iberclear determinarà les posicions per a l'assignació de drets d'assignació gratuïta (record date).

8 de novembre de 2017. Fi del termini per sol·licitar la retribució en efectiu en virtut del compromís de compra de drets assumit per Ferrovial.

13 de novembre de 2017. Fi del període de negociació de drets d'assignació gratuïta. Adquisició per Ferrovial dels drets d'assignació gratuïta d'aquells accionistes que hagin sol·licitat la compra d'aquests per part de Ferrovial.

15 de novembre de 2017. Pagament d'efectiu als accionistes que van optar per vendre els seus drets d'assignació gratuïta a Ferrovial en virtut del compromís de compra assumit per aquesta.

17 de novembre de 2017. Renúncia per Ferrovial als drets d'assignació gratuïta adquirits en virtut del compromís de compra, tancament de l'augment de capital i comunicació a la Comissió Nacional del Mercat de Valors informant del resultat final de l'operació.

17-28 novembre de 2017. Tràmits per la inscripció al Registre Mercantil l'augment de capital i per l'admissió a cotització de les noves accions a les borses espanyoles.

30 de novembre de 2017. Data estimada d'inici de la contractació ordinària de les noves accions a les borses espanyoles, subjecta a l'obtenció de les corresponents autoritzacions.

Noticias relacionadas

contador