ep archivo   melia hotels international
PARADISUS - Archivo

Les accions de Melià pateixen una forta caiguda a la borsa aquest dilluns, al voltant del 5%. La companyia és de les menys afectades davant la decisió dels EUA de suprimir l'obligació de presentar un test negatiu de Covid-19 per entrar al país tots els passatgers internacionals.

  • 7,42€
  • 0,61%

El president dels Estats Units, Joe Biden, davant la pressió de les aerolínies, ha decidit que des del 12 de juny no caldrà comptar amb un test de negatiu per entrar al país. Tot i això, l'agència sanitària pot decidir restablir aquest requisit, si sorgeix una nova variant del virus.

Aquesta mesura és una "notícia positiva per a tot el sector turístic, ja que aquesta obligació suposava un factor dissuasori per als viatgers (per l'augment del cost del viatge)", apunten els analistes de Banc Sabadell.

Creuen que la millor manera d'aprofitar-se d'aquest possible canvi és a IAG, “atès que el mercat americà pesa un 17% de les vendes en un any normalitzat i un 30% de la seva capacitat”.

"Aquest segment geogràfic és d'especial rellevància per la posició de domini de British Airways a l'Atlàntic Nord, el qual té un ingrés unitari més gran (major pes business) i, per tant, una major rendibilitat, recolzat en els viatges de negocis", afegeixen.

De la resta de valors, consideren que l'impacte és menys rellevant, ja que Meliá hi compta amb dos hotels i NH Hoteles, només un.

Noticias relacionadas

contador