ep erling haaland celebra un triunfo con el borussia dortmund
Bernd Thissen/dpa - Archivo

Dazn fa un cop de puny a la taula. L'autoproclamat Netflix dels esports ha avançat per la dreta a Sky (-2%) a Alemanya, arrabassant-li així els drets de la Bundesliga per als quatre pròxims anys.

El colós de l''streaming' alemany, que té el suport del multimilionari Len Blavatnik, ha superat els seus rivals, com ara Amazon, i s'ah fet seus bona part dels drets del campionat alemany en exclusiva.

Sky mantindrà el seu paquet de partits del dissabte, però el seu nombre total de partits caurà de manera dràstica a partir de la temporada vinent, segons afirma Bloomberg citant fonts properes a l'assumpte. Amazon, que era vist com el gran rival per molts, se n'ha anat de la subhasta de drets amb les mans buides.

La Bundesliga ha estat la primera gran lliga europea a tornar a disputar-se després del crisi del coronavirus. El torneig va començar de nou a mitjan maig, en estadis buits, com és el cas també d'altres lligues, per exemple l'espanyola.

Dazn posa així fi a una dècada de monopoli de Sky, el temps que la companyia anglesa ha retingut els drets de la Bundesliga en exclusiva. L'última vegada que va perdre'n els drets va ser el 2005, i aquella vegada l'empresa va tancar la sessió amb un enfonsament del 45%.

Noticias relacionadas

contador