ep archivo   tranvia de caf en sidney
CAF - Archivo

El Grup CAF ha rebut, de nou, la confiança de dos dels clients més importants del país de cada un, De Lijn (Bèlgica) i Transport of New South Wales (Austràlia). Els contractes signats recullen una ampliació de subministrament de tramvies tant a Bèlgica com a Austràlia, dos països exigents respecte a la seva política d'inversió als serveis de transport.

CAF

  • 32,25€
  • 0,94%

D'una banda, la Companyia de Transports de Flandes, De Lijn, portarà a terme la compra de 18 tramvies addicionals de CAF. Uns nous tramvies que corresponen a la cinquena lot del contracte marc signat amb CAF a l'octubre de 2017, que comprenia la fabricació i subministrament de fins a 146 tramvies dividits en lots que anirien sent activats pel client. Els nous 18 tramvies tenen la característica enfront dels anteriors en què seran bidireccionals. Els contractes signats rondaran als 100 milions d'euros.

De Lijn és l'operador públic flamenc d'autobusos i tramvies, que transporta cada any a prop de 530 milions de passatgers. Les primeres 48 unitats recorren la línia de la costa belga, mentre que els tramvies corresponents a la tercera, quart i l'actual cinquè lot donaran servei a la ciutat de Anvers.

Durant els últims anys CAF ha obtingut un important nombre de contractes als Benelux, entre els quals destaquen, a més del comentat anteriorment, el subministrament d'unitats de metro per a Brussel·les, unitats de metro i tramvia per Amsterdam, així com tramvies per a les ciutats de Luxemburg i Lieja.

TFNSW ADJUDICA A CAF EL SUBMINISTRAMENT DE QUATRE URBOS 100 LRV PER SIDNEY

Transport for New South Wales (TFNSW) ha adjudicat a CAF el subministrament de 4 unitats Urbos 100 LRV de 5 mòduls per a la línia Inner West Light Rail Line de la ciutat de Sidney, així com els recanvis corresponents. Aquestes noves unitats es lliuraran a principis de 2023.

La unitat Urbos conté la tecnologia més avançada, està dissenyada per operar a una velocitat màxima de 80 km/h, i és de sòl completament baix per facilitar l'accés dels passatgers a el vehicle.

CAF SIGNALLING DESENVOLUPARÀ UN NOU PROJECTE A TURQUIA

CAF Signalling ha estat escollida com a subcontractista de JV Salini Kolin per a la instal·lació del sistema de senyalització del tram entre Çerkezköy i Kapikule amb un contracte que supera els 15 milions d'euros. El tram, amb una longitud de 153 km és part de la línia d'alta velocitat entre Istanbul i la frontera de Bulgària, connectant l'àrea metropolitana de la ciutat turca amb la frontera turc-búlgara amb una via doble que substituirà l'actual d'una sola via.

Noticias relacionadas

contador