tren caf

CAF ha estat escollida per les autoritats alemanyes de transport com a subministrador de més de 60 trens propulsats per bateries, així com de l'execució dels serveis de manteniment de la flota durant un període de 30 anys, a la regió de Renània de Nord-Westfàlia , segons ha informat la companyia.

CAF

  • 31,60€
  • -0,16%

Aquestes autoritats de transport, ZV VRR i NWL, són responsables de gran part de la gestió del transport, tant ferroviari com d'autobusos, de l'Estat Federat més poblat d'Alemanya, Renània de Nord-Westfàlia, que compta amb una població propera als 18 milions d'habitants i amb capital a Düsseldorf.

Les unitats que subministrarà CAF disposaran d'una de les tecnologies més innovadores en l'àmbit ferroviari, ja que es tracta de trens propulsats per bateries, podent també circular en vies amb catenària, i sent fins a la data el contracte de més envergadura desenvolupat al món amb aquest tipus de tecnologia.

Els vehicles del tipus 'Civity BEMU' es subministraran en dues mides, cadascun amb 120 o 160 seients, el que permet augments significatius de capacitat en moltes línies de la xarxa Niederrhein-Münsterland.

Es tracta d'un nou èxit per al Grup CAF al mercat alemany, caracteritzat per la seva extremada exigència, i que arriba uns dies després de la recent signatura del contracte de subministrament de 51 LRVs per a l'operador Ruhrbahn GmbH i l'ampliació de 8 tramvies per la ciutat de Friburg, en un país on el Grup CAF ha desenvolupat diversos projectes durant els últims anys, tant a l'àmbit ferroviari, com al d'autobusos.

Noticias relacionadas

contador