caf francia

CAF ha estat elegit a França per al subministrament de la nova flota de tramvies per a Montpeller Méditerranée Métropole, àrea metropolitana francesa situada a la regió d'Occitània, al voltant de la ciutat de Montpeller, que abasta 31 municipis de la zona i compta amb una població propera a mig milió d'habitants.

CAF

  • 31,95€
  • 1,59%

En concret, CAF ha estat seleccionat per desenvolupar el projecte de subministrament de 60 tramvies, tot contemplant-se la possibilitat d'incrementar en un futur el nombre d'unitats en 17 tramvies addicionals. El volum de l'operació supera els 200 milions d'euros.

Els tramvies seran subministrats a l'empresa Transports de l'agglomération de Montpeller (TaM), companyia de transport públic que opera les quatre línies de tramvia actuals de la xarxa, així com les 36 línies de serveis públics d'autobús i el sistema de bicicletes compartides de la metròpoli. Està previst que els nous tramvies operin a la Línia 1, que connecta el centre comercial Odysseum amb Mosson, així com a la nova Línia 5 que properament estarà operativa i recorrerà les localitats de Lavérune, Montpeller, Clapiers, Montferrier-sur-Lez i Prades-le-Lez.

Aquesta adjudicació s'emmarca dins del Pla de Mobilitat d'una de les aglomeracions més dinàmiques del territori francès. De fet, aquest pla preveu la implantació progressiva de la gratuïtat del transport públic, amb l'objectiu de millorar substancialment la qualitat de vida de la metròpoli i lluitar contra el canvi climàtic gràcies a la implantació d'un mitjà de transport més eficient i sostenible.

Noticias relacionadas

contador