ep autobus electrico fabricado por solaris caf
SOLARIS (CAF) - Archivo

CAF, la constructora espanyola de trens i material ferroviari, s'ha adjudicat tres contractes de provisió d'autobusos i troleibusos elèctrics a Alemanya, Polònia i Romania que, en conjunt, sumen un import de 30 milions d'euros, segons va informar la companyia.

Amb aquestes comandes, la firma reforça la seva internacionalització i augmenta la cartera de contractes que, al tancament de juny, presentava un valor de 8.928 milions d'euros.

En concret, CAF, a través de la seva filial Solaris, s'ha adjudicat el subministrament de 29 autobusos elèctrics per a la localitat alemanya d'Offenbach, en el que suposa el segon major comanda d'aquesta mena de vehicles que rep en aquest país. La firma haurà de lliurar-los a l'octubre de 2021.

A Polònia, el fabricant espanyol ha obtingut un encàrrec per al subministrament de sis autobusos elèctrics per a la ciutat de Malbork, mentre que a Romania, a la ciutat de Ploiesti li han encarregat vint troleibusos el lliurament dels quals està previst d'aquí a dos anys.

Noticias relacionadas

contador