ep foto de un restaurante de burger king
Eduardo Parra - Europa Press - Archivo

Burger King ha anunciat que procedirà a presentar un Expedient de Regulació Temporal d'Ocupació (ERTE) a Espanya, on compta amb una plantilla de 14.000 persones, després del tancament de tots els seus restaurants i la cancel·lació del seu servei de repartiment a domicili per lluitar contra la propagació del coronavirus, i després de decretar-se l'estat d'alarma a Espanya.

En concret, la multinacional ha precisat en un comunicat que presenta aquest ERTE fins que es restableixi la normalitat al país. "Aquesta decisió ha estat adoptada després de valorar les millors alternatives per poder mantenir l'ocupació tan aviat com finalitzi aquesta situació, i garantint l'estabilitat de la companyia", han assenyalat.

Burger King ha confirmat també aquest dilluns el cessament del servei a domicili que la cadena ha mantingut en els últims dies, després del tancament de tots els seus restaurants divendres passat.

Després de la declaració de l'estat d'alarma i les dificultats per mantenir el servei, la cadena ha valorat aquesta decisió com la "millor opció" per protegir a treballadors i clients en una situació d'emergència sanitària excepcional i ha recomanat a tots els franquiciats de la marca el cessament del servei.

Burger King vol traslladar un missatge d'agraïment a tots els seus treballadors per l'"esforç realitzat" en aquests "difícils moments" i la total confiança que la marca reprendrà la seva activitat habitual com més aviat millor, un cop s'aconsegueixi frenar la propagació del virus.

Noticias relacionadas

contador