ep petroleo 20170609184303
PIXABAY

BP (+3%) ha anunciat un benefici net de 7.575 milions d'euros, un 156% més que durant els nou primers mesos de l'any anterior. Unes xifres recolzades que superen les expectatives dels analistes gràcies al ral·li del cru.

BP

  • 5,12£
  • -0,85%

"En general, han estat uns bons resultats", ha apuntat Brian Gilvary, director de finances del gegant britànic. Per la seva banda, el dividend de BP ha estat de 10,25 centaus per acció, un 2,5% més que durant el mateix període de l'any anterior.

La petroliera britànica va registrar un benefici de 7.575 milions d'euros

A principis de 2018, BP va anunciar la compra dels actius de cru de BHP Billiton per 10.500 milions de dòlars per reforçar el seu negoci als EUA i així va acabar elevant aquest benefici per acció.

La producció de gas i petroli durant els nou primers mesos de BP es va elevar als 2,5 milions de barrils de cru diaris. "El nostre objectiu són les operacions segures i fiables, que compleix així amb la nostra estratègia d'impulsar els guanys i el nostre flux d'efectiu", ha afirmat el conseller delegat de BP, Bob Dudley.

Un dels impulsors dels resultats de BP és el repunt del cru, que podria ser encara més gran, ja que el proper 4 de novembre entra en vigor la ronda de sancions dels EUA a les exportacions de petroli iranià.

Els analistes de Hargreaves Lansdown asseveren que aquests resultats demostren "un creixement més ampli del que s’esperaven, encara que les previsions per al conjunt de l'any es mantenen bàsicament sense canvis".

Noticias relacionadas

contador