eolienne siemens gamesa 20210622121300

Siemens Gamesa compta amb uns riscos a la baixa, segons els analistes de Bank of America, com són "una demanda feble que condueix a una pressió de preu/marge, problemes d'execució en desenvolupar nous productes o lliurar ordres i riscos d'execució de fusions i sinergies febles". Malgrat això, recomanen comprar situant el seu preu objectiu als 38 euros.

  • 18,05€
  • 0,00%

De cara als resultats del tercer trimestre del 2021, el recent informe de l'entitat assenyala que les pressions de les matèries primeres han continuat en un nivell alt durant aquests mesos. "Com hem sentit sobre els guanys del segon trimestre, Siemens Gamesa té una protecció més baixa que els altres de turbines eòliques", apunten.

Entre juliol i setembre de 2020, la companyia va patir alguns obstacles importants en l'execució del projecte, que probablement no es repetiran durant el mateix període de l'enguany, així com els majors costos per la COVID-19, explica Bank of America.

Precisament, consideren que la pandèmia "ha seguit sent un vent en contra, per la qual cosa veiem un vent de cua limitat a causa d'això".

Noticias relacionadas

contador