ep archivo   nvidia geforce gtx 1050 ti
NVIDIA - Archivo

Bank of America (BofA) ha elevat el preu objectiu de Nvidia fins als 1.100 dòlars per acció, des dels 925 previs, gràcies a l'impacte de la intel·ligència artificial (IA), que continua impulsant l'empresa a la borsa. A més, manté la seva recomanació de comprar i inclou la companyia entre els seus 'top pick'.

  • 903,99$
  • 0,58%

Aquesta decisió es produeix a menys d'una setmana del GPU Tech Conference (GTC), que començarà el 18 de març, un esdeveniment en què BofA creu que Nvidia mostrarà "el impacte creixent de la genAI, Omniverse i Digital Twins en una àmplia gamma de mercats finals".

També anticipen una "oportunitat de redissenyar gairebé entre 1 i 2 bilions de dòlars d'infraestructura informàtica global amb acceleradors, cosa que resultarà en un mercat anual d'entre 250.000 i 500.000 milions de dòlars (enfront dels 250.000 milions de dòlars anteriors) durant els propers 3 a 5 anys”.

A més, la companyia oferirà les darreres actualitzacions dels seus principals productes i les orientacions de cara al seu futur.

També s'espera que Nvidia "destaqui les oportunitats d'expansió" del servei tècnic gerent de compte (TAM, per les seves inicials en anglès) més enllà de les grans empreses tecnològiques dels EUA.

"Existeixen oportunitats de milers de milions de dòlars d'escaladors web de nivell 2/3 (CoreWeave, Lambda Labs), encara que també nacions sobiranes. La IA és fonamental als països que desenvolupen eines per ajudar en aplicacions com la ciberseguretat, investigació acadèmica, iniciatives climàtiques i molt més", destaca BofA.

contador