ep boeing 737 max 20190417205202
Stuart Isett
305,59$
  • 1,45$
  • 0,48%

Boeing puja un 1,7% a Wall Street aquest dimecres. La fabricant manté la confiança dels inversors malgrat haver anunciat que suspèn les seves previsions per a 2019 davant la incertesa que envolta el seu model 737 MAX, que ha protagonitzat dues tragèdies aèries durant els últims mesos. Segons els experts, la manca de males expectatives és millor que anunciar males expectatives.

La companyia ha comentat que "les anteriors previsions no reflecteixen l'impacte del 737 MAX". A més, Boeing ha anunciat que deixarà a banda, de moment, la recompra d'accions.

"Estem centrats en la seguretat i en tornar a posar al mercat el 737 MAX i a recuperar la confiança dels clients, reguladors i organismes", ha assegurat el president i conseller delegat de Boeing, Dennis Muilenburg. A més, ha apuntat que "estem en temps desafiadors per als nostres accionistes i la mateixa companyia".

Pel que fa a la resta, els resultats de Boeing han estat en línia amb el que s'esperava pels analistes. Concretament, el BPA (Benefici per Acció) ha estat de 3,16 dòlars enfront dels 3,16 dòlars anticipats. A més, els ingressos de Boeing han estat de 22.920 milions de dòlars respecte als 22.980 milions de dòlars esperats.

Boeing afirma que han completat més de 135 test sobre els nous 737 MAX que estan fabricant.

Segons la CNBC, la companyia planeja remetre el seu nou pla envers aquest model a la FAA (Federal Aviation Administration) pròximament. I tot, després que durant les últimes sessions protagonitzés caigudes després que el The New York Times publiqués un informe en què s'apuntava que els avions de la fabricant són de mala qualitat i perillosos.

Noticias relacionadas

contador