ep boeing 737 max
EUROPA PRESS

Un Boeing 737 MAX 8 de la companyia Southwest Airlines ha realitzat un aterratge d'emergència aquest dimarts a la localitat d'Orlando, a l'estat de Florida, segons ha informat la cadena de notícies CNBC.

L'Administració Federal d'Aviació (FAA, per les sigles en anglès) dels Estats Units ha indicat que l'avió devia tornar a un dels principals aeroports de la ciutat nord-americana després de presentar un error en un dels motors poc després de l'enlairament.

Les autoritats d'aviació van prohibir a principis d'aquest mes l'ús d'aquest tipus d'aeronaus després dels accidents de Lion Air a Indonèsia i Ethiopian Airlines a Etiòpia.

Atès que actualment aerolínies nord-americanes no tenen permès utilitzar aquests avions per transportar passatgers, l'avió es trobava buit i es dirigia a Victorville (Califòrnia).

"La tripulació va seguir el protocol i va aterrar de manera segura a l'aeroport", ha afirmat l'aerolínia en un comunicat. Un portaveu de Boeing ha assenyalat que la companyia estava "al corrent de l'incident i donant suport al nostre client".

La FAA ha explicat que està investigant l'incident i que aquest no està relacionat amb els accidents d'Etiòpia i Indonèsia.

Noticias relacionadas

contador