bme632x175

Bolsas y Mercados Españoles (BME) ha anunciat la compra del 50% del capital d’Infobolsa que estava en mans de Deutsche Börse, amb la qual cosa la firma espanyola ja controla el 100% de la societat. L'acord es concreta en 8,2 milions d'euros.

Després del tancament del mercat, BME ha enviat un fet rellevant a la Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV) en el qual informa que el Consell d'Administració ha autoritzat la compra de la meitat del capital d’Infobolsa, que es finançarà «amb recursos disponibles», «sense recórrer a finançament extern».

«Com a conseqüència d'aquesta adquisició, que s'ha formalitzat el dia d'avui (dijous), BME ha passat a ser titular de la totalitat del capital social d’Infobolsa, SA», confirma la companyia.

Infobolsa és un proveïdor de serveis d'informació financera global. «L'operació es produeix després d'un període de negociacions que s’ha estat desenvolupant durant els últims mesos i inclou l'adquisició de les filials Difubolsa - Serviços de Difusão e Informação de Bolsa (Infobolsa Portugal) i l'alemanya Infobolsa Deutschland. Així mateix, BME, a través d’Infobolsa, es convertirà en el soci majoritari d’Open Fina», explica BME en un comunicat.

contador