• Incrementa la seva participació des d'un 5,020% a un 5,281%, la qual cosa equival a 258,37 milions d'accions
  • El gestor de fons només està per sota de BBVA i Societe Generale
blackrock
Archivo / Blackrock

BlackRock, el gestor d'actius més gran del món, ja és el tercer accionista més important de Telefónica amb un 5,281%, després d'incrementar la seva participació i superar La Caixa, que disposa del 5,251%, segons recullen els registres de la Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV).

  • 4,21€
  • -0,99%

El gestor de fons internacionals ha augmentat per segona vegada al setembre la seva participació total a Telefónica, incloent instruments financers. En concret, ha incrementat la seva participació a Telefónica des del 5,020% recollit en la notificació prèvia realitzada fa una setmana fins al 5,281%, la qual cosa equival a 258,37 milions d'accions.

La participació del gestor de fons només està per sota de la de BBVA i la de Societe Generale

Així, Blackrock ha augmentat des del 4,774% del total fins al 5,041% el nombre les accions amb dret a vot de Telefónica, la qual cosa equival a 250,79 milions d'accions. I posseeix un 0,246% dels drets de vot de Telefónica a través d'instruments financers, entre els quals s'inclou CFD (Contracte per diferència), bons vinculats a accions, opcions de vendes i 'lent securities'.

D'aquesta manera, la participació que ostenta actualment el gestor de fons en l'operadora espanyola té un valor de mercat d'al voltant de 2.440 milions d'euros, atès el preu de 9,45 euros que marcaven les accions de Telefónica les primeres hores de la sessió de dijous.

Actualment, la participació del gestor de fons només està per sota de la de BBVA, que posseeix un 6,961% dels drets de vot, i la de Societe Generale, que ostenta un 5,774% tant en accions com en instruments financers.

contador