ep una pancarta publicitaria de masmovil en el escaparate de una tienda
Eduardo Parra - Europa Press - Archivo
22,50€
  • 0,00€
  • 0,00%

El fons d'inversió nord-americà BlackRock ha declarat per primera vegada una participació rellevant en l'accionariat de MásMóvil, després de creuar el passat 29 de novembre el llindar del 4,5% del capital de la companyia de telecomunicacions. En concret, en controla una 4,542% valorat, a preus de mercat (19,58 euros per títol), en 116.600.000 d'euros.

Segons consta als registres de la Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV), el fons d'inversió amb seu a Nova York compta amb 5.960.000 de títols de la companyia de telecomunicacions espanyola de forma indirecta, així com altres 23.447 a través d'instruments financers.

D'aquesta manera, BlackRock s'ha convertit en un dels principals accionistes de MásMóvil, només per darrere de Providence, que controla el 27,7% del capital, de Carmen Ybarra (13,2%); Indumenta Pueri (8%); Fidelity (8,3%), José Eulalio Poza (5,4%) i Josep Maria Echarri (2%).

El dia durant el qual el fons americà va superar el seu nou llindar de participació, el passat divendres 29 de novembre, les accions de MásMóvil es van revalorar un 4,12% i més que triplicar el seu volum de negociació, tot i que el dia posterior la cotització va esborrar tota aquesta pujada, en caure un 4,3%.

Malgrat que l'acompliment en Borsa de MásMóvil ha patit alts i baixos després de la seva incorporació a l'IBEX 35 el passat mes de juny, actualment la seva cotització es troba en el mateix punt que quan va començar l'any, tot i que l'agost va arribar a registrar una caiguda del 16,6% i l'octubre una alça màxima del 21,4%.

El Grup MásMóvil ha dut a terme recentment una renovació de gran part dels paquets de tarifes de les seves marques Yoigo i MásMóvil, un moviment amb el qual el quart operador de mercat espanyol busca simplificar i millorar l'oferta que presta als seus clients.

Noticias relacionadas

contador