ep productos de biosearch
BIOSEARCH - Archivo

Biosearch va arribar als 14,3 milions d'euros d'ingressos al primer semestre de 2020, la qual cosa suposa un creixement del 25,8% respecte al mateix període de 2019, segons l'avanç de resultats publicat aquest divendres. Les accions de la companyia es disparen més d'un 20%.

  • 2,20€
  • 0,00%

Com expliquen en un comunicat remès a la Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV), el resultat ha estat impulsat pel creixement orgànic de les seves tres unitats de negoci: extractes, probióticos i lípids.

En concret, el negoci d'extractes, principal impulsor del creixement total, ha augmentat un 44,2% fins arribar a 5,5 milions d'euros obeint fonamentalment a l'ascendent demanda de Caronositol i al fort interès pels productes enfortidors del sistema immune a tot el món.

El negoci de probióticos, per part seva, ha registrat un creixement del 47,4%, situant-se en 3,2 milions d'euros, impulsat principalment pel segment de Salut de la Dona. El negoci de lípids continua la seva tendència positiva, amb un increment de les vendes del 5,4% fins a 5,4 milions d'euros.

Per contra, els ingressos per serveis disminueixen en línia amb l'estratègia de la companyia de reducció d'aquesta línia d'activitat.

Biosearch presentarà els resultats definitius del primer semestre de l'any dilluns que ve 27 de juliol, per la qual cosa recorda que aquestes dades estan subjectes a canvis i poden diferir de les xifres definitives.

Noticias relacionadas

contador