cb bill gates short1

"Els que tenen una visió pessimista del panorama econòmic global tenen una base sòlida per al seu argument", ha assenyalat el fundador de Microsoft, Bill Gates, assegurant que és probable que els tipus d'interès augmentin prou per causar una desacceleració econòmica mundial.

Durant una entrevista a CNN, Gates ha afegit que la guerra a Ucraïna, que va disparar els preus de les matèries primeres, "se suma a la pandèmia de Covid-19, que encara no s'ha acabat, on els nivells de deute del govern ja eren molt alts i ja hi havia alguns problemes a la cadena de subministrament".

D'altra banda, Bill Gates ha respost a les teories relacionades amb ell mateix i la pandèmia: "Gairebé t'has de riure perquè això és tan boig", ha dit en una entrevista amb la BBC. "Encara mantinc el sentit de l'humor sobre això, però les teories boges que fan que la gent no vulgui vacunar-se o fer servir màscares, empitjora les víctimes de la pandèmia".

Considera que es podrà donar resposta a la propera i hipotètica pandèmia destinant tot just 1.000 milions de pressupost anual. "És una quantitat ridícula si la comparem amb els que es gasten en defensa o canvi climàtic", afirma.

Recentment, Gates dubtada de si Elon Musk podria fer que Twitter "empitjori", després que el CEO de Tesla es comprometés a comprar l'empresa de xarxes socials per 44.000 milions de dòlars. Tot i que reconeix que el temps de Musk al capdavant de Tesla i SpaceX ha estat "al·lucinant", dubta "una mica que això passi aquesta vegada, però hem de tenir una ment oberta i mai subestimar Elon".

"En realitat, podria empitjorar les coses". "Aquest no és el seu historial: el seu historial amb Tesla i SpaceX és força al·lucinant en reunir un gran equip d'enginyers i prendre les persones que van treballar en aquests camps d'una manera menys audaç i realment mostrar-los", ha dit Gates durant la seva intervenció a la Cimera del CEO de The Wall Street Journal.

Noticias relacionadas

contador