berkeley
0,22€
  • 0,01€
  • 4,42%

Berkeley ha afirmat, en una nota enviada a la Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV) aquest dimarts, que no té explicació de la forta pujada del 35% que va registrar aquest dilluns en borsa. No obstant això, es refereix al canvi polític a Retortillo (Salamanca), on està desenvolupant el seu projecte de mina d'urani i on el PP ha arrabassat el control de l'Ajuntament en aconseguir quatre dels cinc regidors.

"La companyia no té una altra explicació per què hi ha hagut un augment en el preu i el volum de negociació dels títols de la societat. No obstant això, la companyia pren nota de les recents eleccions municipals a Retortillo, Espanya, on el Partit Popular ara té quatre dels cinc regidors", explica en aquesta nota.

Les accions de la minera van pujar ahir amb moltíssima força, fins als 0,2350 euros, davant l'expectativa que el nou equip al consistori pugui propiciar l'aixecament del veto a la mina. Aquest dimarts Berkeley cau lleument (-0,2%).

La minera ha confirmat que compleix amb les regles de 'listing' i que les seves respostes als mercats han estat autoritzades i aprovades per la seva junta directiva.

Noticias relacionadas

contador