berkeley
0,21€
  • 0,00€
  • -0,70%

Berkeley Energia ha publicat aquest dimecres els seus resultats trimestrals i ha aprofitat per recordar que segueix compromès amb el projecte de la mina d'urani a Salamanca i que continua esperant la recomanació positiva de la Comissió de Seguretat Nuclear.

Berkeley ha precisat que, fins al moment, ha invertit 70 milions d'euros en el desenvolupament de la mina i que "té previst invertir-hi 250 milions addicionals al llarg de la vida del projecte".

Berkeley ha insistit que compta amb el suport dels municipis locals. La companyia ha explicat que ha signat acords de cooperació amb aquests i ha recalcat que hi ha "un alt grau de suport".

L'empresa energètica ha subratllat els seus esforços per reforçar les relacions positives amb la comunitat. "Fins ara, la companyia ha proporcionat xarxes Wifi per als llogarets locals, ha construït àrees de jocs de nens, reparat plantes d'aigües residuals, millorat les instal·lacions esportives i patrocinat diversos esdeveniments esportius i festivals locals", ha explicat Berkeley.

"La companyia ha treballat incansablement durant l'última dècada per desenvolupar una relació positiva i relacions mútuament favorables amb les comunitats locals i continuarà fent-ho", ha recalcat.

Pel que fa als resultats, Berkeley destaca la seva "sòlida posició financera", amb 97 milions de dòlars australians en efectiu.

Noticias relacionadas

contador