ep oficina unicaja banco
UNICAJA BANCO - Archivo
1,15€
  • -0,01€
  • -0,43%

Unicaja manté el suport de Berenberg. La casa d'anàlisi alemanya ha reiterat el consell de 'comprar' les seves accions tot i retallar lleument el preu objectiu des dels 1,20 euros fins als 1,10 euros. Una xifra que segueix estant per sobre dels 0,70 euros en què cotitza el títol.

Berenberg assegura que tot i la fallida fusió amb Liberbank i altres variables, "el potencial d'Unicaja segueix sent positiu".

Tan positiu que li preveu una pujada potencial del 55%. La companyia d'anàlisi es manté així optimista i es justifica basant-se en "el sòlid balanç, la seva forta estructura de capital i el seu major control de costos respecte a altres competidors" que presenta Unicaja.

Berenberg veu, a més, la possibilitat que la directiva d'Unicaja doni llum verda a una potencial recompra d'accions i, en definitiva, veu l'escenari perfecte per apostar ara per les accions del banc. Pel que fa a Liberbank, el banc segueix obert a fusions després dels fracassos d'Unicaja i Abanca.

"Estem oberts a qualsevol procés de consolidació que pugui generar valor per als nostres accionistes", va afirmar recentment Manuel Menéndez, CEO de Liberbank, durant la presentació de resultats del banc, després de la qual cosa ha afegit que una fusió és una bona via per generar estalvi de costos i sinergies "substancials".

En aquest sentit, ha recordat que les negociacions amb Unicaja, que es van confirmar el desembre de l'any passat, no van arribar a bon port a causa de discrepàncies respecte al preu.

Noticias relacionadas

contador