ep archivo   planta de ence
ENCE. - Archivo

Berenberg no para d'insistir en la seva aposta per Ence. Aquest dijous reitera el consell de compra i apuja el preu objectiu fins als 4,25 euros des dels 4 euros previs. Us recordem que fa un mes i mig va publicar un informe molt favorable sobre la paperera titulat Els diners realment creixen als arbres.

  • 3,46€
  • 2,30%

La companyia alemanya torna a insistir avui que Ence ofereix "un equilibri risc/recompensa molt atractiu per als inversors als preus actuals". Espera, a més, que la companyia anunciï "elevats dividends durant els propers anys, per sobre de les expectatives del consens".

A l'últim mes, les tendències subjacents del mercat de la cel·lulosa han continuat millorant; juntament amb els efectes positius del tipus de canvi, això ha compensat l'augment dels costos, expliquen aquests analistes. A més, l'anunci d'"intervencions raonables" del govern espanyol als mercats elèctrics ha reduït el risc del segment d'energies renovables d'Ence, afegeixen.

Dit això, Berenberg ha decidit retirar Ence de la seva llista de favorits de mitjana capitalització després de la pujada del 49% del preu de l'acció al llarg de l'any, "però seguim sent compradors".

"Ence cotitza només 4,3 vegades i 6,4 vegades EBITDA, amb una rendibilitat per dividend del 14,0% i 8,4%, respectivament. Creiem que la relació risc/recompensa actual és molt atractiva, ja que el nostre escenari més baixista porta un objectiu de preu de només 3,57 euros, mentre que el nostre objectiu més alcista és de 6,81 euros”, conclouen.

Noticias relacionadas

contador