ep junta daccionistesgrifols
EUROPA PRESS

Grifols és l'únic oasi en verd de l'IBEX 35 aquest dijous. La farmacèutica espanyola reacciona al parquet després de l'últim informe de Berenberg, que ha elevat la seva recomanació sobre els títols del grup.

  • 8,45€
  • -1,97%

Concretament, la companyia d'anàlisi alemanya ha elevat la seva recomanació de 'mantenir' a 'comprar', i ha mantingut, a més, el preu objectiu de l'acció: 28,30 euros (respecte als 21,86 euros en què cotitzava, és a dir, li atorga un potencial alcista del 29%).

La companyia d'anàlisi afirma que els inversors han d'aprofitar les caigudes de la farmacèutica

Berenberg assevera que "les recents caigudes de Grifols per la por de la tecnologia anti-FcRn ha creat un context molt atractiva per decidir entrar ara en el títol".

Els alemanys afirmen que l'acció està a molt bon preu per entrar i que la seva valoració actual al parquet "subestima el creixement potencial de la companyia".

La companyia alemanya destaca que "els fonamentals del plasma són tan sòlids com hem vist durant els últims 10 anys", amb un "robust creixement agregat de la demanda" i una "oferta una mica restringida". Respecte a l'impacte de la FcRn, Berenberg afirma que "serà menor de l'esperat".

LA COMPANYIA D'ANÀLISI ALEMANYA RECULA

Berenberg va rebaixar el preu objectiu dels títols de classe A i classe B de Grifols el passat 5 de setembre. Així, el nou valor teòric dels títols de classe A era de 28,30 euros des dels 28,70 euros anteriors. En el cas de les accions de classe B, van situar el nou preu objectiu als 24,05 euros des dels 24,40 euros anteriors.

"El risc del FcRn (receptor FC neonatal) és extremadament alt. Els anticossos anti-FcRn, que són una nova classe de teràpies dirigides a les malalties immunomediades, suposen una amenaça creïble per a les vendes d’immunoglobulina intravenosa de Grifols, en la nostra opinió" , adverteixen els experts de Berenberg.

Per aquesta raó, des de Berenberg reiteren el seu consell de 'comprar' els títols de classe B (sense dret a vot) de Grifols i de 'mantenir' els de classe A.

Noticias relacionadas

contador