ep archivo   proyecto de hidrogeno renovable de repsol y enagas
REPSOL - Archivo

Els analistes de Berenberg han elevat la seva recomanació sobre Enagás fins a mantenir des de vendre; i el preu objectiu fins als 22 euros per acció des dels anteriors 17,50 euros, a causa de les seves positives previsions per al desenvolupament de l'hidrogen verd. Les accions d'Enagás cotitzen lleugerament per sota dels 22 euros.

  • 13,78€
  • 0,44%

Tot i que des de Berenberg esperen que "continuï el declivi estructural del seu negoci regulat a Espanya", afegeixen que la companyia pot captar noves oportunitats de creixement "en el desenvolupament de la infraestructura de l'hidrogen verd".

En aquest sentit, projecten una contribució a l'EBITDA del 26% d'aquests negocis durant el període 2022-26 (enfront del 17% registrat durant l'etapa 2018-21).

"A més llarg termini, esperem que l'EBITDA del grup estigui recolzat per un augment substancial en la inversió en infraestructures d'hidrogen a partir del 2027", conclouen.

Durant els darrers mesos, Enagás ha anunciat diversos projectes per al desenvolupament de l'hidrogen verd, que s'ha convertit en una de les esperances principals per impulsar la transició energètica a Espanya i Europa.

Noticias relacionadas

contador