ep angel cano consejero delegadobbva
EUROPA PRESS - Archivo

Ángel Cano, l'exconseller delegat de BBVA, no ha declarat aquest dijous davant el jutge de l'Audiència Nacional que instrueix el cas Villarejo. L'exbanquer ha demanat al magistrat Manuel García Castelló posposar la declaració fins a la setmana que ve, atès que es troba de viatge a l'estranger. Ha de declarar la setmana que ve, concretament el dia 11 de juliol, informen fonts jurídiques.

Qui sí que s'ha presentat davant del jutge ha estat Ignacio Pérez Caballero, l'actual director de Banca Comercial de BBVA i exdirector de Riscos de l'entitat. La seva declaració ha durat tot just deu minuts, atès que s'ha acollit al seu dret a no declarar. El directiu ha rebutjat fer declaracions als mitjans a la seva sortida de l'Audiència Nacional.

Tots dos directius estaven cridats a declarar aquest dijous a les 10.45 hores, però tan sols s'ha presentat Pérez Caballero. Aquesta tarda s'han de presentar davant el jutge Javier Malagón Navas, exdirector general de Finances i responsable de Performance Management & Capital del Grup BBVA, i Antonio J. Béjar, exresponsable de BBVA Real Estate i actual president de Districte Castellana Nord, la promotora encarregada de executar l'Operació Chamartín, que es troba participada per BBVA i per la constructora San José.

També ho havia de fer Ricardo Gómez Barredo, exdirector de Comptabilitat i Supervisió, que es troba en la mateixa situació que Cano. El directiu estava cridat a declarar aquesta tarda, però no ho farà en trobar-se també a l'estranger. De fet, Gómez és conseller de la filial turca del banc, Garanti BBVA.

Noticias relacionadas

contador