ep archivo   app de bbva espana
Archivo - App de BBVA España.BBVA - Archivo
10,02€
  • 0,05€
  • 0,46%

BBVA apropa els més joves al món de les finances. L'entitat ha adaptat la seva app als menors i llança a Espanya un compte especial per a ells juntament amb la targeta Aqua Débito BBVA sense comissions d'administració, emissió i manteniment. D'aquesta manera, els menors podran fer consultes de saldo, recarregar el mòbil, extreure efectiu en caixers amb les claus sense targeta i fer Bizum.

Segons detalla el banc, els menors de 14 a 17 anys podran accedir a aquesta nova oferta una vegada que els pares o representants legals, clients de BBVA, la contractin en nom del menor a través de la web o app. Per als menors en edats compreses entre els 0 i els 13 anys, l'alta com a nou client s'ha de fer exclusivament de forma presencial a les oficines del banc i sempre a través dels pares o representant legal.

Els representants legals o pares dels menors seran, a més, els qui habilitin des de la posició global dels seus comptes respectius, ja sigui a través del web o 'app', l'accés perquè comencin a gaudir del nou compte.

A més d'activar i desactivar Bizum en qualsevol moment, els pares o els representants podran configurar l'import màxim per operació d'enviament Bizum que disposaran els menors, que se situa entre 500 euros i 50 euros. Així mateix, els menors també podran realitzar pagaments en comerços en línia amb Bizum, sempre que els representants activin la funcionalitat a través del seu espai privat de l''app' de BBVA.

Aquest nou producte també permet als joves consultar el saldo del compte i accedir als moviments de la targeta per tenir un millor control dels ingressos i despeses i aprendre a gestionar la seva economia personal. Amb la targeta Aqua Débito BBVA, que no té imprès el número de la targeta (PAN) ni la data de caducitat i amb un CVV dinàmic que reforça la seguretat en totes les operacions, els menors també podran retirar efectiu dels caixers o realitzar compres amb un límit màxim de 200 euros preestablert pels pares o representants legals.

Noticias relacionadas

contador