ep sedebbva
EUROPA PRESS

Viatges+. Així es diu la nova targeta de crèdit o dèbit que ha llançat BBVA dirigida als viatgers freqüents, ja siguin clients o no del banc. La targeta aplica una comissió del 2,5% de l'import que es vulgui retirar en un caixer automàtic a l'estranger, enfront del 4,5% que cobren altres 'plàstics' de l'entitat.

A més, la targeta cobra l’1,5% de comissió, en lloc del 3% habitual a BBVA, en les compres amb targeta que es realitzin fora de la zona euro. La comissió per emissió i manteniment de la targeta és de 30 euros, si bé durant el primer any es pagarà només la meitat, amb un límit de crèdit de 1.500 euros. Els no clients de BBVA podran sol·licitar la targeta i domiciliar el pagament en una altra entitat, segons ha informat el banc.

La contractació de la targeta inclou, així mateix, un paquet d'assegurances de viatge, amb cobertura per pèrdua, danys i robatori de l'equipatge, per repatriació sanitària i per reclamació de retards o overbooking dels vols, a més d'un servei d'intèrpret telefònic en anglès , francès i alemany. La targeta ofereix descomptes del 5% en pagar a les oficines de la companyia B The Travel Brand.

El banc permet, a més, sol·licitar moneda estrangera a través de la seva aplicació mòbil per després recollir-la a una sucursal l'endemà passat.

Noticias relacionadas

contador