ep edificio del la vela sedebbva en madrid connuevo logola compania
Eduardo Parra - Europa Press

BBVA ha llançat una nova proposta per a les empreses amb l'objectiu d'agilitzar i donar resposta a les necessitats financeres. Es tracta del compte Empreses Premium Benvinguda, que comptarà amb una sèrie de beneficis i tindran accés a serveis personalitzats per al seu negoci. Amb aquest i altres programes, l'entitat espera augmentar en més de 1.500 milions d'euros el finançament a empreses, segons un comunicat.

  • 10,06€
  • 1,57%

Amb Empreses Premium Benvinguda, els clients empresarials podran realitzar sense comissió i de forma il·limitada transferències en línia en euros a qualsevol país de l'Espai Econòmic Europeu (EEE); el pagament de nòmines nacionals des de la banca digital, així com l'ingrés i l'emissió de xecs nacionals, a l'oficina o per canals digitals. També està exempta de comissió de manteniment i administració i inclou sense cost una targeta Business per gestionar les despeses de l'empresa.

Així mateix, les empreses podran accedir a condicions especials en la solució Finançament Multifinalitat, un servei diferencial de BBVA per aconseguir finançament per a múltiples propòsits. D'altra banda, podran operar en qualsevol moment i lloc, via web o aplicació mòbil, a través de la banca en línia, un espai que ofereix serveis com el de l'agregació financera per gestionar tots els bancs sense sortir de BBVA, i el càlcul de la petjada de carboni que generen amb la seva activitat.

A través AvalBox, solució disponible a la banca en línia, també poden sol·licitar, presentar i gestionar avals de manera 100% digital.

A més, amb aquesta proposta, les empreses podran fer o rebre transferències internacionals en divisa a través de la banca en línia, amb un cost de 5 euros al mes. També tindran l'opció d'obtenir una bonificació en el preu de serveis de cobraments i pagaments, com ara els rebuts domiciliats.

Les exempcions de les comissions es mantindran durant 12 mesos per als nous clients amb una facturació anual superior als cinc milions d'euros, i amb saldo a tots els seus comptes durant el període liquidatiu inferior a 300.000 euros.

Noticias relacionadas

contador